Vendégkönyvünk

Kérjük, írja meg vendégkönyvünk elektronikus változatába az éttermünkkel, ételeinkkel, felszolgálással, zenével kapcsolatos véleményét vagy bármilyen itt szerzett élményét. Mi naponta átnézzük a véleményeket, igyekszünk tanulni belőlük, az esetleges kérdéseket pedig szinte nyomban megválaszoljuk.

Hozzászólások

Legtöbb bejegyzésünk magyar nyelvű, de akad köztük orosz és angol is.

B.E.
2014. június 3. (kedd) 12:29
Kedves Vendéglátók és Zenészek!

Már visszajáró vendégként legutóbb születésnapokat ünnepeltünk a kedvenc Új Sípos Étteremben és mint mindig, nagyon elégedettek vagyunk mind a kiszolgálással - megemlítenék itt egy Gábor nevű felszolgálót - , mind a finom ételekkel és egyébként italokkal is, és különös tekintettel a cigányzenekarra, akik jókedvűen és igen szépen játszották a kért dalokat. Csodás volt, köszönettel: B. E.
Robert
2013. október 9. (szerda) 20:15
Dear Laczkó Mihály,

Everybody in the group just wants to say a big thank you to you and your staff and musicians for an absolutely delicious lunch and entertainment on Sunday. It was a perfect end to the weekend our group had enjoyed in Budapest. Sorry if we were a little bit noisy but everybody was enjoying themselves so much.

Kind regards,

Robert
Alfred Bécsböl
2013. augusztus 16. (péntek) 10:27
A következö héten két barátommal ismét - mint minden év - Budapestre utazunk; és már most örülünk a jó ételnek Budapest egyik legjobb étteremben, az Új Siposban. Üdvözlet Bécsböl.
kk
2013. július 14. (vasárnap) 15:39
Nagyon köszönjük a tegnap estét. Minden tökéletes volt. Kérem tolmácsolja köszönetünket a szakácsoknak és a konyhai személyzetnek is, akiknek nem tudtuk személyesen megköszönni.

Külön köszönjük a játékokat és a játszó szőnyeget, a kicsiknek nagy örömet szereztek.

Köszönettel: Anna és Attila. :)

Renáta
2013. május 23. (csütörtök) 15:43
Kedves Krisztina!

Nagyon köszönjük a tegnapi vendéglátást, minden nagyon szuper volt.

Azt a visszajelzést kaptam a vendégeinktől, hogy nagyon megvoltak elégedve az ételekkel, a kiszolgálással és a zenekarral

Még egyszer nagyon köszönjük, számítunk az Önök vendégszeretetére legközelebb is!
További Szép Napot kívánva,
Üdvözlettel:


Renáta
András és Melinda
2013. május 22. (szerda) 11:09
Kedves Krisztina!
Csak most kerültünk gépközelbe így a nászút után, de ez úton is köszönjük szépen a szívélyes vendéglátást! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon kedvesek voltak a felszolgáló fiatalemberek és mindenben nagyon segítőkészek voltak!
Máskor is szívesen megyünk majd Önökhöz és nem csak esküvőt ünnepelni!

Köszönettel és Üdvözlettel: András és Melinda
Ernő
2013. május 17. (péntek) 10:20
Kedves Ujsipos!
Ilyen jó harcsahalaszlevest, ilyen jó libamajat, s főleg ilyen csodálatos Kocsis salátát rég nem ettünk! Gratulálunk,
Köszönettel, Ernő
Temesvári Gábor
2013. április 4. (csütörtök) 15:59
Már többször jártunk Önöknél, húsvétkor is ettem halászlét, amiről állítom, hogy önöknél a legfinomabb(pedig már sok helyen megkóstoltam)!
Maradjon ilyen minőségű a konyhájuk!
Váriné
2013. február 12. (kedd) 16:13

Tisztelt Cím!

Ma ebédelni voltunk gyerekeimmel, unokáimmal családias, de egyúttal ünnepélyes éttermükben.
Köszönetet mondok ezúton is maximális figyelmességükért, a finom ételekért, a kedves kiszolgálásért.

Nagyon örülök, hogy Önöket választottuk a kis családi ünnepségünkhöz.

Kívánok az étterem minden dolgozójának nagyon jó egészséget, munkájukhoz nagyon sok vendéget!!!

Üdvözlettel
Váriné
Ambrus Anita
2013. február 2. (szombat) 10:22
Most először jártunk az étteremben torkos csütörtökön. A kedves fogadtatás, a finom ételek emlékezetesek lesznek. Köszönjük, máskor is jövünk!
Üdvözlettel,
Ambrus Anita

Korompai György
2013. január 24. (csütörtök) 18:12
Vasárnap jártunk az étteremben. Ilyen izletes halászlét évek ota nem ettünk, az egész család jót evett, kíváló halételeket és mindezt 40%-os kedvezményen. Köszönjük, a kedves kiszolgálást is.
Pogonyi Kata
2012. december 28. (péntek) 10:36

Kedves Krisztina,

nagyon szépen köszönöm az összes segítséget. Még annál is jobban sikerült a nap, mint ahogy reméltük, így hagyományteremtő jelleggel már megbeszéltük, hogy jövőre ismét szeretnénk Önöknél egy hasonló összejövetelt.

Az ételek finomak voltak és a pincérek hihetetlenül segítőkészek és kedvesek. Profi volt minden. Visszük tovább a jóhírüket és jövőre találkozunk.

Sikerekben és elégedett vendégekben gazdag új évet kívánunk!

Köszönettel,
Pogonyi Kata

Nemes Gusztáv
2012. december 5. (szerda) 16:26
Tisztelt étteremvezető !Az elmúlt vasárnap délután voltam a családommal önöknél. Szeretném megköszönni a szívélyes vendégfogadást.
Nagyon finom volt az étel és nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a kiszolgálást. különösképpen felkészült volt az a felszolgáló aki minket szolgált ki. Kérdéseinkre nagyon türelmesen és kedvesen válaszolt .és jó tanácsokat is tudott mondani.Egy idősebb kb 40 éveiben járó pincér volt . Fogom ajánlani az ismerőseimnek az önök éttermét.

A családom nevében köszönöm : Nemes GusztávFalusi Dezsőné, Katika
2012. november 29. (csütörtök) 17:13
Tegnap Önöknél jártunk. A karácsonyi díszítés és a finom ételek megfelelő környezet volt névnapom megünneplésére. Külön köszönet a figyelmes és mosolygós pincér úrnak.Üdvözlettel, Falusiné Katika
Szabó András és Molnár Diána
2012. október 24. (szerda) 10:09
Ezúton szeretnénk megköszönni az Étterem minden munkatársának, a zenészeknek, és legfőképp (a magas) pincér Úrnak azt a sok segítséget, mellyel hozzájárultak, hogy a 2012. október 20-án tartott eljegyzéses vacsoránk tökéletes élménnyel gazdagíthasson minket! Nagyon szép élmény volt, nagy meglepetést szereztem Páromnak, köszönhetően a stáb segítségének is, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mivel a hangulat mellett az ízek is csodálatosak! Köszönünk mindent!
Müller Erzsébet
2012. szeptember 18. (kedd) 16:05
Két hete fedeztem fel, hogy van éttermükben napi menü. Közel dolgozom, ezért kipróbáltam. Amellett, hogy három fogást elérhető áron kínálják, minden nagyon finom! Most már többen járunk a kollégákkal, mert a környezet és a kiszolgálás is nagyon kellemes! köszönjük!
Frank Mütze
2012. július 16. (hétfő) 11:24
Dear Uj Sipos,

We had dinner at your place, twice this weekend. We enjoyed it very much and unfortunately we can't come more often because we live in Holland. Saturday evening we had French fries with mayonnaise as a side dish. This mayonnaise was delicious! We were wondering if we may have the recipe for private use at home?

Once again; thank you for the delicious meals and your hospitality!


Frank & Natasja
Dr. Pintér Gábor
2012. július 14. (szombat) 11:06
Tegnap este a Fő téri rendezvény alatt vacsoráztunk Önöknél. Barátaink előző pénteken jártak az étteremben és ők ajánlották, hogy a hangulat, rendezvény, ételek, kiszolgálás kifogástalan. És ez így is volt, hamarosan újra jövünk.
Üdvözlettel: Dr.Pintér Gábor és társasága
Derkász Mária
2012. június 29. (péntek) 14:38
Kedves Új Sipos Étterem Vezetője!
Tegnap kollégáimmal ott vacsoráztunk Önöknél. Szeretnénk megköszönni a szívélyes, és maximálisan korrekt felszolgálást.
Nagyon jól éreztük magunkat, valószínűleg máskor is jövünk.
MVA-s dolgozók
Holop Kata
2012. június 19. (kedd) 18:26
Tegnap este belső kertjükben néztük a spanyol-horvát meccset. A Fő térről nem is gondoltuk volna, hogy bent egy ilyen hangulatos, virágos, családias kert is van. A meccs nem volt jó, de a társaság, a családias hangulat, valamint a túrós csuzsa és a hűs sörök, feledtették ezt. Gratulálunk a vezetőségnek és jövünk még!
Staszny Gáborné
2012. május 21. (hétfő) 13:06
Tisztelt Vezetőség!

Május 5-ön volt lányom esküvője, és Önöknél rendeltük meg az esküvői vacsorát a Viktória terembe.

Engedje meg, hogy hálás köszönetemet fejezzem ki amiatt, hogy mindenben maximálisan a segítségünkre voltak.

A szervezés nagyon jó volt, az ételek rendkívül finomak, kitűnőek, a kedves felszolgáló úr diszkrét és készséges, a Viktória terem pedig szép volt, és elegáns.

Ennél jobbat nem tudtam volna kívánni!

Kérem, tolmácsolja mindenki számára, aki részt vett ebben a kiváló munkában, őszinte, hálás köszönetemet!

Tisztelettel:
Staszny Gáborné
Speck Elvira
2012. március 20. (kedd) 12:44
Tegnap ebédeltünk, minden finom volt, viszont a napszemüvegem ott felejtettem. Ma reggel visszakaptam, köszönöm a személyzetnek, hogy megőrizte.
Kiss Károly
2012. március 20. (kedd) 11:31
Nagyon tetszett az étterem, kellemes volt a kiszolgálás. Máskor is visszatérek.
John Lancester
2012. március 10. (szombat) 13:59
Uj Sipos is an excellent restaurant, quite close to the city central. The food is superb, the menu choice is extensive. The restaurant is famous for its "fish soup" (among others), which i would highly recommend! We received a fantastic service from the staff and the food was probably the best hungarian dish I have ever had. The restaurant's ambience, decor and the live folklore/gypsy music all make it a great place to enjoy a lovely meal!
Gelencsér Zoltánné
2012. március 10. (szombat) 11:29
Tegnap este nagyszerű vacsorában volt részünk. Fantasztikus ízek, kedves kiszolgálás, nőnapi akció és az élő cigányzene is emlékezetessé tette esténket.
Köszönjük, mind a nyolcan.
Lőcsei Gézáné
2012. február 27. (hétfő) 15:03
Csütörtökön jártunk az étteremben. A nagy tömeg ellenére mi hamar megkaptuk az ételeinket, lehet, hogy szerencsénk volt. A fogas nagyon finom volt és a fagyikehely is. Jövőre is jövünk!
Pethő Zsolt
2012. február 26. (vasárnap) 13:06
Ma azert ültem ide, hogy megköszönjem a figyelmeséget. Mi egyszeru 4 gyerekescsalád vagyunk, egy évben egyszer ilyenkor tudunk étterembe vacsorázni.Minket előrevettek a gyerekek miatt és ez nagyon jól esett. Várakozni kellett, de addig legalább beszélgettünk, együtt volt a család. Az ételek nagyon izlettek és szép eténk volt. Még egyszer köszönjük.
Csillag Adrienn
2012. február 26. (vasárnap) 09:34
Tisztelt Vezetőség!

Úgy gondolom, ha teltházat vállalnak, akkor megfelelő létszámú apparátussal fel kellett volna készülni ahhoz, hogy az elvárt, éttermük hírnevéhez méltó színvonalat tartani tudják, mint pincérük elpanaszolta, "sok a türelmetlen vendég, ezért késik a mi vacsoránk, m előre kellett venni rendeléseket". Amennyiben az étterem hírnevét öregbítő nívót szeretnének biztosítani, a jövőben ne vállalják túl magukat.
Még egy dolog, egy elnézéskérést nem kaptam sem a helyszínen, sem a lenti levélben.
Ezek alapján Önöknél nem a vendég az első.

Jó munkát és sok sikert kívánok a további működéshez!

Üdvözlettel,
Csillag Adrienn
Új Sipos Halászkert vezetősége
2012. február 25. (szombat) 10:49
Tisztelt Csillag Adrienn!

Hozzászólására pár gondolatot szeretnénk hozzáfűzni. Az, hogy este 9 órakor „ nem voltak túl sokan” nem fedi a valóságot, éttermünkben teltház volt. Mind foglaláskor, mind érkezéskor, mind a Torkos Csütörtök honlapján felhívtuk, felhívták mindenki figyelmét, hogy ilyen nagy érdeklődést kiváltó akció során a várakozási idő jelentősen megnő. Ilyen esetben a másfél óra elfogadott, hiszen Önök előtte már megkapták az előételt. Ebben az időben a foglalási naplónk szerint szinte egyszerre érkezett 120 fő(amit Ön ezek szerint nem vett észre), akik Önökkel egy időben rendeltek italokat- ételeket. Idéznénk a Torkos Csütörtök szervezőinek kérését: Biztos lesz keveredés, hiszen az éttermek sem erre az átlagosnak nem mondható napra vannak felkészülve. Legyünk türelmesek és kompromisszumkészek.
Üdvözlettel. Új Sipos Halászkert vezetősége
Csillag Adrienn
2012. február 24. (péntek) 21:03
A Torkos csütörtök keretében tegnap este 3an voltunk az étteremben, nem voltak túl sokan, mégis 1.5 órát kellett várni a főételre, így fél 11kor sikerült megkapni a főételt, ráadásul 1.5 órán keresztül egy pincér sem jött oda hozzánk, és amikor 75 perc után meg mertük kérdezni, hogy sokat kell-e még várni a főételre, a pincér feltette a kezét, h ő nem tud ezügyben tenni, és egyébként is sok a türelmetlen vendég. Az előétel tatárbeefsteak volt, és a pirítóst hidegen szervírozták, ami feledhető lett volna ha a későbbiek során minden megfelelő, de csak rosszabb élmény ért.
A számlába nem értem hogy volt merszük szervizdíjat felszámolni, legközelebb 40 perc után úgy állok fel az asztaltól, hogy az előételt sem fizetem ki. Nem azért hagyok ott 13ezer Ft-ot, hogy a rossz felszolgálás miatt kelljen bosszankodnom.
Erdélyi Péterné
2012. február 24. (péntek) 11:10
Tegnap jártunk az étteremben, borzasztóan sokan voltak, ezért hosszabb volt a várakozási idő, de megérte! Amit mi rendeltünk ízletes volt és így féláron nagyon megérte, máskor is jövünk!
Kovács Józsefné
2012. február 23. (csütörtök) 21:02
Ma voltunk Önöknél vacsorázni és fizettünk, borravalót is adtunk. Itthon vettem észre, hogy a számlán fel volt tüntetve szervíz díj.
Nemrég voltunk egy másik étteremben, ahol a számla kiállítása előtt megkérdezték, hogy a szervíz díjat felszámolják-e?
Szerintem az lett volna a Önöknél is pincér dolga, hogy fizetéskor felhívja a figyelmünket, hogy a borravalót már beszámították a számla összegébe!!!!!
Александр Маркитанов
2012. január 6. (péntek) 11:12
Всего было вкусно!Очень хороший ресторан!
Kenéz Antal
2011. november 23. (szerda) 12:14
Libanapokon jártunk az étteremben. A libacomb párolt káposztával isteni volt, valamint a kiszolgálás, és az élőzene. Köszönjük!
Fodor András
2011. július 30. (szombat) 00:02
Fantasztikus a konyhájuk és a pálinkáik! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a hangulatos helyet!!
Kiss Anita
2011. július 4. (hétfő) 11:52
Pénteken jártunk az étteremben, bár az időjárás kellemetlen volt a teraszon vacsoráztunk és hallgattuk a Fő téren a koncertet.A mangalicás sertésszűz és a halászlé isteni volt, a pálinkák pedig átmelegítettek! Köszönjük ezt a szép és hangulatos estét!
Dörömböző Noémi
2011. február 21. (hétfő) 18:57
új sípos the best!!!
dr.Fejős Béla
2011. február 21. (hétfő) 14:18
végre az igazi balatoni,és tiszai hal-ételek.külföldi kolégáimmal járunk önökhöz.mult kedden nem volt élőzene,ezért elmentünk egy másik étterembe.ami nemis volt az igazi.de megyünk jövő héten a sípos halászlé,a haltál,és a cigányzene,finomságáért-szeretetéért.tisztelettel:dr.Fejős Béla.
hortobagyi miklos
2011. február 1. (kedd) 20:13
igaz tavaj tobbszoris vacsoraztunk az etteremben akkor minden nap volt az a jo kis cigany muzsika!most miert nincs?
hortobagyi miklos
2011. február 1. (kedd) 20:07
nagyon finom a harcsa halaszle!nagyon jo a cigany zene!
beke zsolt
2010. szeptember 13. (hétfő) 19:27
mindenkit üdvözlök barcelonából.sajnos még nem jártam az étteremben viszont a zenészek fele a családom tagjai,feri és feribácsi a közvetlen rokonságom,és ha ök zenélnek nektek az már magában egy értët és színvonal.az étlap nagyon tetszik és sokoldalu gratulálok.nekem is van egy magyar éttermem itt barcelonában hungaryto névre halgat megtalálhato a facebookon, vagy google on nyilván nem olyan szép mint a tiétek de majd igyekszem.ën fözök ës a pärom a felszolgálo.szeretném ha kapcsolatot teremtenénk mert sokat tudnék tanulni, és talán tanitani nektek.nyilván itt a tengeri hallas receptekröl beszélek.ha szüksëgetek van valamire ne habozzatok kërni.puszi a feriéknek és nëzzétek meg a fotoimat a facebookon tisztelettel zsolt & lourdes
Radványi Antalné
2010. június 6. (vasárnap) 18:43
Kellemes ebédet töltöttünk itta családommal és a meglepetés is sikerült,ugyanis a férjem születésnapját ünnepeltük.Friss finom sülthalat ettünk és nagyon imponált,hogy meghivtak minket egy-egy pohár pálinkára.
A cigányzene remek klasszikusokat is játszott és a happy birthday -t is eljátszották nekünk.Köszönettel
Radványiné-Erzsébet
Klein Zsuzsanna
2010. április 22. (csütörtök) 12:29
Ebben a patinás étteremben csodálatos izorgiák vannak,hozzáteszem mi külön megkértük a szakácsmestert ,hogy lepjen meg minket valami különlegességgel.A kiszolgálás tökéletes és a barátaink is meglepődve konstatálták,hogy milyen jól beszélik az angolt a felszolgálók.Hamarosan újra ellátogatunk ...
Haraszti Tamás
2010. április 16. (péntek) 18:46
Nagyon kellemes estét töltöttünk el a családommal a
halászkertben.Finom halételeket és talán életem legjobb halászlevét ehettem itt.Ajánlhatom mindenkinek.Tisztelettel Haraszti Tamás
Heinrich Klausmann
2010. április 3. (szombat) 20:16
Frohe Ostern Uj sipos!Beste Restaurant in Ungarn
Friedrich F. Krause
2010. március 17. (szerda) 19:28
Gestern waren wir zusammen mit meiner Familie von Ungarn in Ujsipos Restaurant und haben ein Geburtstagsparty gemacht.Excellent die Speise und auch die Bedienung.
Havasi Viktorné
2010. március 16. (kedd) 21:39
Köszönjük a gyors és kedves kiszolgálást ill. hogy
a vendégeink jól érezhették magukat és az egész bbusztársaság élvezhette a magyar izeket.
admin
2010. február 19. (péntek) 10:28
Finomakat ettünk,finomakat ittunk a társaságunkkal.
Annak ellenére ,hogy torkos csütörtök alkalmából többet kellett várnunk az ételeinkre ,bár hozzáteszem 16 fős társasággal vacsoráztunk,kellemes érzés volt ,hogy a tulajdonos Sztrahia Úr egy finom Zsindelyes pálinkára is megvendégelte társaságunkat.
Köszönjük a szép estét
Gólya Edina
2010. február 19. (péntek) 09:37
Torkos csütörtökön kerestük fel éttermüket és nem volt elégedett a társaságunk egyik tagja sem az étteremmel. A kiszolgálás lassú volt, az elő- és a főétel között majdnem 2 órát kellett várakoznunk. Ami a rossz szervezésnek is volt köszönhető. Az italokat is vagy elfelejtette a pincér vagy sokat kellett rá várni. Az étel hideg volt és íztelen. Sajnáljuk, hogy az Önök Éttermét választottuk.
dr Rakoncai Elemér
2010. február 18. (csütörtök) 13:49
Nagyon kellemes hangulatban ebédelhettünk külföldi partnereinkkel.Az ételek nagyon finomak és jó fűszerezésűek,a kiszolgálás példátlan!
Szeretnék mielöbb eljönni a családommal is,hogy újra itt ebédelhessünk.
Köszönjük Rakoncai Elemér
dr. Varga Nóra
2010. február 18. (csütörtök) 11:40
Dr.Kovalcsik Péterné
2010. február 9. (kedd) 13:31
Köszönjük az étterem munkatársainak ,hogy a házassági évfordulónk ilyen kellemesen tölthettük el Önöknél.Az ételeik kiválóak és a felszolgálás is professzionális.
Brigitte Kovats
2009. november 24. (kedd) 01:55
Das Restaurant ist wunderschön und die Fischgerichte schmecken auch sehr.Ich habe noch
csusztatot Palacsinta probiert,also das ist Dessert.
Nagykállói Szamanta
2009. november 12. (csütörtök) 09:47
Barátokkal töltöttünk ott egy kellemes estét, kiváló ételek, fel- és kiszolgálás mellett. Köszönet érte.
Kis Anett
2009. november 12. (csütörtök) 08:46
Tegnap voltam vacsorázni az étteremben barátnőimmel.A fogások isteniek voltak maga a hely szuper,a cigányzene világszinvonalú.Köszönök mindent kiváló az egész csapat! Hamarosan megint megyünk!
Szabó János Adrián
2009. október 17. (szombat) 23:38
A mai napon is ellátogattunk a külföldi barátainkkal vacsorázni valami halkülönlegességet és meglepetésünkre előnyére változott az étlap és megint fel kellett hagynunk a diétánkkal...csak igy tovább 10p az étteremnek
-örültem amikor,amerikai barátaimtól hallottam,hogy ilyen jó halételeket még sehol a földön nem ettek,...erre is büszkék lehetünk..legalább ilyen jó éttermeink vannak..
Lakatos Szaniszló
2009. szeptember 25. (péntek) 19:43
Nagyszerű hely, bátran ajánlom mindenkinek aki egy jót szeretne ebédelni-vacsorázni. Az árak tükrözik a budai szinvonalat.
Mátyás Györgyné
2009. szeptember 25. (péntek) 04:39
Maximális odafigyelés, gyors kiszolgálás, jó ízek, igazi cigányzene.
Mi hiányozhat még?
E x c e l l e n t !
Pap Izabella Anikó
2009. szeptember 25. (péntek) 04:34
Minden porcikánk érzi, hogy itt minden valóban a vendégért van, érződik a tradicionális régi iskola szelleme.
Csak gratulálni tudok!
Jövünk még!!!
Deák Gábor Norbert
2009. szeptember 25. (péntek) 04:31
Egy szóban tudnám értékelni az Új Sipos Halászkertben tapasztaltakat.
ZSENIÁLIS!
Aniko Sipos
2009. szeptember 19. (szombat) 04:55
En mar nagyon sok jot hallottam errol az etteremrol,remelem jovore en is kiprobalhatom.:)Itt New jerseyben az ember nem sok jo bajai halaszlet eszik.....
admin
2009. szeptember 18. (péntek) 14:39

2009. június 17. (szerda) 12:18
Én a múltkor itt ettem, kiváló étterem!
admin
2009. szeptember 18. (péntek) 14:38
Vendi és Panda.....és Kedves új sipos személyzet. Kitűnőt ettünk kiváló muzsikaszó mellett és igen figyelmes kiszolgálást kaptunk.
Szabó Bence
Oké Zsoké
2009. augusztus 14. (péntek) 14:19
Zsoltik kemény srác
arcáról leázott a máz
Nevem Béla
2009. augusztus 14. (péntek) 14:17
ez a hosszászólás
szabadsága
Teszt Ferenc
2009. augusztus 14. (péntek) 14:08
Ez egy teszt hozzászólás.
Email
admin
2009. augusztus 14. (péntek) 13:12
Kedves István
Nagyon sajnáljuk a tapasztalatát..!Mivel 10 hónapja üzemeltetjük a vendéglőt és a célunk az Óbudai vendéglátás ismét köztudatba hozása, ezért nem engedhetünk meg ehhez hasonló esetet. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hogy referálhassunk a problémára.Köszönjük az építő jellegű kritikát és előre köszönjük a segítségét is.
Sztrahia Vendel és Kovács Zsolt
Budai István
2009. augusztus 13. (csütörtök) 19:54
Kedves István Nagyon sajnáljuk a tapasztalatát..!Mivel 10 hónapja üzemeltetjük a vendéglőt és a célunk az Óbudai vendéglátás ismét köztudatba hozása, ezért nem engedhetünk meg ehhez hasonló esetet. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hogy referálhassunk a problémára.Köszönjük az építő jellegű kritikát és előre köszönjük a segítségét is. Sztrahia Vendel és Kovács Zsolt
Havasi Ferenc
2009. június 17. (szerda) 12:18
Én a múltkor itt ettem, kiváló étterem!
admin
2009. május 26. (kedd) 09:07
Kedves vendégeink. Elnézést kérünk a vasárnap ill hétfő du.-i zárás miatt ,de elektromos hiba miatt nem tudtunk nyitva tartani.
Az étterem május 26. kedd-től zavartalanul (09-24) működik.
Köszönjük a megértésüket.
Kovács Zsolt
2009. május 19. (kedd) 14:27
Kedves György. Elnézést ha megsértettem a jóízlését.Ha rólam van szó(hosszú haj stb). Motorozásból érkeztem a szabad napomon.Ha Írt volna elérhetőséget megkövettem volna de nem találtam sehol igy csak itt tudok referálni a VENDÉGKÖNYV "hozzászólásához". Ha más irányú észrevétele is van az étterem vezetésével kapcsolatban kérem írja meg bátran a ZÁRT levelezésben ujsipos@ujsipos.hu.
Tisztelettel Kovács Zsolt üv.
Kováts György
2009. május 10. (vasárnap) 20:06
Az "üzletvezető" egy hiteltelen ember. Nem tudom hogy képzeli hogy ilyen öltözékben a vendégek közé megy...! Az étel amúgy ehető volt, a kiszolgálás is...
Fazekas László
2000. május 4. (csütörtök) 18:08
Belgiumból jöttem, remek halászlét ettem, remélem jővőre is itt a helyem.
Tamás Gáspár Miklós
2000. április 25. (kedd) 18:07
Örülök, hogy csöndben elüldögélhettem itt.
Káró Ferenc
2000. április 15. (szombat) 18:05
Patinás hely, emberi kiszolgálás. Szenzációs ízek! Csapatostul visszajövünk. Szeretettel gondolunk az Új Sipos Étteremre
Lukács Sándor
2000. április 4. (kedd) 18:03
Egy nagyon jó, ízletes ebéd után - Puskás Öcsi bácsi pörköltje! - ismét köszönet az Új Sipos Étterem kiváló kiszolgálásának!
Water Polo Team Olympiakos Athen
2000. február 12. (szombat) 18:01
Like always everything was very nice. Compliments from Water Polo Team Olympiakos Athens
Szabó László
1999. december 9. (csütörtök) 17:58
Ezúttal is kitűnően ebédeltem, nekem a "régi" Új Siposban. Mivel 50 év után "hűtlen" lettem Óbudához, s Budakalászra költöztem, ritkábban fordulok meg szülővárosomban. De az emlékek és az ízek visszahoznak. Köszönettel és szeretettel:
Molnár Tamás
1999. október 9. (szombat) 17:55
Köszönjük a nagyszerű ételeket, finom italokat és a fantasztikus hangulatot, a sikeres jövő és a közös sportsikerek reményében.

Új hozzászólás:

Rosszindulatú támadás érte az oldalunkat, így az asztalfoglalás átmenetileg nem elérhető. Kérjük telefonon keressen minket. Köszönjük megértésüket! A hiba elhárításán már dolgozunk.
 
Címünk: Új Sipos Halászkert – 1033 Budapest, Fő tér 6.
Nyitva tartás: Kedd–Péntek: 12 – 22 | Szombat: 12 – 23 | Vasárnap: 12 – 21
Kapcsolat: (+36 1) 388-87-45 | E-mail: